Вітаємо всіх, хто знайшов час зайти до нашого блогу!!!

Вітаємо всіх, хто знайшов час завітати до нашого блогу!!!

середу, 22 червня 2016 р.



     Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Щорічно наша бібліотека розробляє і реалізовує Програму літніх читань. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного  середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів, творчих конкурсів, Інтернет-спілкуванню.
Якщо протягом навчального року у школярів переважає “ділове читання”, то влітку весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню і улюбленим захопленням. Програма розрахована на роботу з дітьми різного віку. В її рамках бібліотека займається залученням дітей і підлітків до читання кращих художніх, науково-пізнавальних книг, за допомогою творчих конкурсів створює умови для читацького розвитку.
1 червня до Дня захисту дітей у Волинській сільській бібліотеці для малечі був проведений захід малюнки на асфальті «Хай буде дитинство щасливе!».

Після цього дітей ознайомили з інформаційним стендом, на якому  є рекомендовані списки літератури для літнього читання.
Деякі члени клубу «Барвінок» кожного дня приходять до бібліотеки та навчаються техніці з квілінгу. Дітям подобається цей напрямок рукоділля. В таку спеку дітям не має куди подітися і чим зайняти себе, тому вони залюбки приходять до бібліотеки. У нас прохолодно й затишно.


Немає коментарів:

Дописати коментар