Вітаємо всіх, хто знайшов час зайти до нашого блогу!!!

Вітаємо всіх, хто знайшов час завітати до нашого блогу!!!

пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

Літо в бібліотеці




Ось і закінчилася перша половина серпня, останнього місяця літа. Коли на вулиці така спека, в бібліотеці є чим зайнятися. За цей час було проведено чимало ігор, вікторин, загадок, переглядів, мандрівок та ін..





«Це малятам треба знати» під такою назвою проходила інформаційна година для дітей. Діти в ігровій формі ознайомилися з правилами безпеки вдома, на вулиці і т.д.
«Що можна зробити своїми руками» - так називався майстер-клас по виготовленню сувенірів із незвичайних гарбузів. Перші заготовки були зроблені. На іншому уроці плануємо закінчити роботу.
«Мій домашній улюбленець» під такою назвою проходив фото слайд , де переглядали фото своїх домашніх улюбленців, які принесли діти.














Шкідливі звички завжди переслідують і спокушають підлітків, особливо на вулиці. Яку шкоду завдає куріння дитячому організму ми намагалися розказати й показати на прикладах дітям на уроці-застереженні «Курити чи не курити?». Дати шанс у виборі: здорове й щасливе життя або ганебне й хворобливе існування.







 
«Про все цікаве на планеті читай у книзі, журналі та газеті» - інформаційна година,була проведена у вигляді презентації. Дітям розповіли не тільки про періодичні дитячі видання, але й про що пишуть у них. У кожному журналі і газеті – своя оригінальність. А ще розповіли про книжечки, які зручні і зрозумілі у користуванні.




Дітлахи дуже полюбляють різних тваринок, та не багато знають про них цікавого. Та ми надали їм таку можливість на годині спілкування «Лапки, хвостики і вушка». Діти багато дізналися про цікаве життя деяких тваринок та про їх унікальність.
Традиційно кожного тижня – одна година мульткінозалу. Цього разу дивилися мультфільм «Золота антилопа».
Не секрет, як діти полюбляють мультики і майже кожного дня наспівують відомі до болю пісеньки з них. В бібліотеці ми провели конкурс-караоке «Відгадай мелодію» де діти мали можливість не тільки відгадувати мелодію, але й заспівати цю пісеньку.



Попереду – день Незалежності нашої неньки України. Ми запланували такі заходи: «Моя країна – Україна» слайд вікторина, «Най-най по-українські» - інформаційна година, «Страви української кухні» - урок народознавства та година спілкування «Як навчитися ввічливості».
До наступної зустрічі!





Немає коментарів:

Дописати коментар