Вітаємо всіх, хто знайшов час зайти до нашого блогу!!!

Вітаємо всіх, хто знайшов час завітати до нашого блогу!!!

пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.




Міжнародний день людей похилого віку




Посивіли ваші скроні,
Від турботи про дітей
Шану праці. Шану долі
Віддаємо ми в цей день
Хай рясним буде сучвіття
У саду що ви садили
Зичим миру, довголіття
Щастя, радості і сили


     1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.
     Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
     Сьогодні у сільській бібліотеці разом із СБК, за сприянням сільської ради був проведений святковий вогник «Зігріймо серце добротою», присвячений саме цьому святу. Були запрошені жителі громади віком від 65 років. Спонсорами свята були фермерські господарства «Продексім», «Агротекс-Миколаїв», «Травень» та Ковальчук Г.С. Завдяки їхньої допомоги були багато вкриті столи, за якими гості смакували їжею та напоями, солодощами та фруктами. Паралельно їх вітали зі святом сільський голова Нізкіх А.Г. та депутат районної ради Стукан С.М. Зі святом привітала односелів  і Ціомашко Альбіна піснями «Дорогие мои старики», «Пройдут года», «Чом ти не прийшов». Запрошені їй допомагали. Свято пройшло весело з піснями та танцями, згадали минуле та говорили про тяжке сьогодення, але надіються на щасливе майбутнє.

 

                                                                                               


     Було сказано багато теплих слів вдячності цим посивілим людям за їх нелегкий труд, відданий селу, доброту, за любов…
     А ще  побажали гарного здоровя на багато, багато років і щоб у їх столітній ювілей ділились секретом довголіття.
     Ми хочемо, щоб у них не лише сьогодні ай завжди був хороший настрій. Щоб кожен день додавав бадьорості, щоб сонячне проміння зігрівало серця, а наші слова подяки возвеличували. Ми раді, що сьогоднішнє свято відбулося, і ми могли висловити все, що відчуваємо до Вас: свою повагу, шану, гордість, ніжність. Але ці слова лише крапля в морі. Наш обовязок перед вами куди більший.



Нехай для Вас же сонце світись
І квіти ніжності цвітуть
Нехай в добрі у щасті й мирі
Усі роки пройдуть!!!