Вітаємо всіх, хто знайшов час зайти до нашого блогу!!!

Вітаємо всіх, хто знайшов час завітати до нашого блогу!!!

четвер, 10 квітня 2014 р.




 
Шевченкове слово в віках не старіє 
 
        2014 рік в Україні оголошений  Роком Тараса Шевченка. В зв’язу з цим   у Волинській сільській бібліотеці з 1 по 11 березня відбулись Шевченківські читання.
     Цей захід був присвячений Великому поету України Тарасу Григоровичу Шевченку, творчість якого знають і люблять не тільки українці,але й  всі народи світу.        

        На цей захід запросили працівників сільської ради та жителів села.

      Ми  підготували  книжкову виставку, присвячену Кобзарю, яка включала книги, газети, вислови про Шевченка і найголовнішу книгу Шевченка «Кобзар».


 
       З допомогою технічних засобів продивилися картини поета,які він намалював та прослухали розповідь про дитинство та юність письменника, про його життєвий і творчий шлях.Після цього, що б впевнитися як багато і чи все знаємо про Тараса Шевченка,ми провели вікторину «Безсмертний геній і пророк».

 
     
     Багато віршів Шевченка стали народними піснями. Дуже мелодично, зворушливо звучали такі пісні: «По діброві вітер віє», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Така її доля», «Заповіт», а ще прослухали деякі вірші у виконанні відомого українського актора Б.Ступки.

Продивилися фільм про Тараса Шевченка.  




      Ми дуже пишаємося Шевченком! Він безсмертний для всіх. Тому все, що з ним пов’язане, дуже дороге нам і рідне.